Taart producten

Taart

Taart

Heerlijke taart met afbeelding en of tekst. Vanaf 10 personen.

Koop nu
Taart bestellen

Taart bestellen

Heerlijke taart bestellen met afbeelding en of tekst. Vanaf 10 personen.

Koop nu
Slagroomtaart

Slagroomtaart

Heerlijke slagroomtaart met afbeelding en of tekst. Vanaf 10 personen.

Koop nu
Slagroomtaart bestellen

Slagroomtaart bestellen

Heerlijke slagroomtaart bestellen met afbeelding en of tekst. Vanaf 10 personen.

Koop nu
Taarten

Taarten

Heerlijke taarten met afbeelding en of tekst. Vanaf 10 personen.

Koop nu
Taarten bestellen

Taarten bestellen

Heerlijke taarten bestellen met afbeelding en of tekst. Vanaf 10 personen.

Koop nu
Slagroomtaarten

Slagroomtaarten

Heerlijke slagroomtaarten met afbeelding en of tekst. Vanaf 10 personen.

Koop nu
Slagroomtaarten bestellen

Slagroomtaarten bestellen

Heerlijke slagroomtaarten bestellen met afbeelding en of tekst. Vanaf 10 personen.

Koop nu
Verjaardagstaart

Verjaardagstaart

Heerlijke verjaardagstaart met afbeelding en of tekst. Vanaf 10 personen.

Koop nu
Cars kindertaart

Cars kindertaart

Disney's Cars nu als verjaardagstaart is het feest voor alle Disneyfilmfans. Deze kinderslagroomtaart is alleen bij ons te bestellen.

Koop nu
Feest Slagroom taart

Feest Slagroom taart

Bestel online deze heerlijke FEEST Slagroomtaart en laat deze met afbeelding en of tekst door heel Nederland bezorgen. Gemaakt van zachte cake, romige slagroom en een frisse, fruitige vulling en versierd met suiker confetti. Vanaf 10 personen, vandaag besteld, morgen geleverd.

Koop nu
Luxe Slagroom taart

Luxe Slagroom taart

Verras iedereen met deze overheerlijke slagroomtaart en laat 'm met je logo erop bezorgen in heel Nederland. Versierd met druiven en chocolade rozenblaadjes. Gevuld met zachte cake, romige slagroom en een frisse, fruitige vulling maken deze taart tot een waar feest. Vanaf 10 personen.

Koop nu
Ronde Feest Slagroomtaart

Ronde Feest Slagroomtaart

Verras je vrienden of collega's met deze gezellige en lekkere Ronde FEEST Slagroomtaart en laat deze bezorgen door heel Nederland bezorgen. Deze heerlijke taart bestaat uit een zachte cake, romige slagroom en een frisse, fruitige vulling en is versierd met suiker confetti. Vanaf 10 personen.

Koop nu
Kamut Gember Koeck

Kamut Gember Koeck

Bestel deze heerlijke en hippe koeck en laat deze in heel Nederland bezorgen. Let jij altijd op je eten en wil je ook eens verantwoord snacken? Dan is deze hippe koeck echts iets voor jou. Heerlijk bij een sinaasappel-gember thee maar ook gewoon als tussendoortje. Verpakt per 12 stuks en dagelijks vers gebakken. Levertijd 2 dagen.

Koop nu
Ronde Luxe Slagroomtaart

Ronde Luxe Slagroomtaart

Dé manier om iemand te verrassen: deze overheerlijke slagroomtaart is versierd met druiven en chocolade rozenblaadjes en heeft een frisse fruitige vulling en natuurlijk bezorgen wij de taart in heel Nederland. Stuur deze taart met logo naar je zakelijke relaties en je boodschap komt gegarandeerd over. Meerdere taarten tegelijk laten bezorgen, is voor ons beslist geen probleem. Vanaf 10 personen.

Koop nu
Gezondste Spelt Koeck

Gezondste Spelt Koeck

Bestel deze lekkere en gezonde koeck voor de stevige trek of als lekkere snack. Een koeck met havermout, spelt en honing is een heerlijke combinatie en nog gezond ook. De koecken worden dagelijks vers gebakken en zijn per 12 verpakt. Overal in Nederland bezorgen we deze heerlijke koecken. Levertijd 2 dagen.

Koop nu
Exotische Kokos Koeck

Exotische Kokos Koeck

Bestel deze exotische koeck vol met kokos. Lekker voor tijdens werk of thuis op de bank, maar nog beter in een strandstoel. Maar er zit meer in dan kokos, deze exotische koeck is ook gevuld met pure chocolade en spelt en nog meer lekkers. Per doos 12 koecken. Levertijd 2 dagen.

Koop nu
Foto taart slagroom

Foto taart slagroom

Stuur deze originele en persoonlijke Fototaart met je mooiste foto door deze online te bestellen en door heel Nederland te bezorgen. Een heerlijke slagroomtaart gevuld met zachte cake, romige slagroom en een frisse, fruitige vulling en versierd met suiker confetti. Vanaf 10 personen.

Koop nu
Swingende Spelt Koeck

Swingende Spelt Koeck

Bestel deze stevige en swingende speltkoeck met heerlijke noten. Met pure chocolade en rozijnen maakt deze koeck van elke vergadering een feest. Makkelijk om uit te delen maar ook om allemaal zelf op te eten! Per doos 12 koecken. Levertijd 2 dagen.

Koop nu
Feest Slagroom schnitt

Feest Slagroom schnitt

Klein, maar o zo fijn, deze online te bestellen Feest Slagroom schnitt. Goed voor 6 personen, als een bedankje of traktatie. Bezorging in heel Nederland mogelijk. Zachte cake, romige slagroom en een frisse , fruitige vulling; vandaag besteld, morgen in huis.

Koop nu
Mixed Grote Koecken

Mixed Grote Koecken

Bestel deze mix doos met alle onverpakte koecken in één. Met de smaken; de gezonde, de kokos, de swingende en de kamut & gember koecken heb je voor iedereen een lekkere koeck. Maar liefst 48 verse koecken, bezorgt in heel Nederland. Levertijd 2 dagen.

Koop nu
Mixed Verpakte Koecken

Mixed Verpakte Koecken

Bestel deze verpakte koecken met drie verschillende smaken. Handig om uit te delen en nee te nemen onderweg. In deze mix zitten de gezonde, de swingende en de kokos koeck. Heerlijke koecken die de stevige trek stilt. Verpakt per 24 stuks (3x8). Levertijd 2 dagen.

Koop nu
Gezondste koffie koeckjes

Gezondste koffie koeckjes

Bestel de gezonde koffie koeckjes als je trek hebt in iets lekkers maar wel verantwoord wilt snoepen. Koeckjes voor bij de koffieautomaat, maar dan gezond. Kan het nog beter? De koecken zijn per 5 zakjes te bestellen en worden in heel Nederland bezorgd. Levertijd 2 dagen.

Koop nu
Cijfer slagroom taart

Cijfer slagroom taart

Vier de nieuwe leeftijd van de jarige of van jezelf door deze Cijfertaart online te bestellen en in heel Nederland te laten bezorgen. Wilt u meerdere cijfers? Kiest u dan eerst 1 cijfer en klik op bestel, en kies erna nog een ander cijfer.

Koop nu
FEEST Marsepein taart

FEEST Marsepein taart

Bestel nu online deze heerlijke FEEST Marsepeintaart en laat het met afbeelding en of tekst bezorgen bij je klanten of relaties door heel Nederland! Vanaf 10 personen.

Koop nu
Nostalgische koffie koeckjes

Nostalgische koffie koeckjes

Bestel deze heerlijk herkenbare smaken in een modern jasje. Deze lekkere koeckjes zijn perfect voor bij de koffie of gewoon om te snoepen. Met appel, kaneel & melkchocola zijn dit heerlijke koeckjes om de trommel of pot mee te vullen. De koffiekoeckjes zijn per 5 zakjes te bestellen en worden in heel Nederland bezorgd. Levertijd 2 dagen.

Koop nu
Zomerste koffie koeckjes

Zomerste koffie koeckjes

Bestel deze heerlijke zomerse koffie koeckjes voor op het werk om lekker te snoepen. De koeckjes zijn fris en hebben een lekkere bite. Echt zomerse koeckjes met aarbei, pure chocolade en echte vanille. Per 5 zakjes te bestellen en in heel Nederland te bezorgen. Levertijd 2 dagen.

Koop nu
Witte Marsepein taart

Witte Marsepein taart

Op deze strakke marsepeintaart komt je logo of foto perfect uit en wij bezorgen deze taart in heel Nederland. Gevuld met heerlijke slagroom, een frisse, fruitige vulling. Deze taart kan ook gebruikt worden als bruidstaart of verjaardagstaart en is heel eenvoudig zelf te versieren met vers fruit of snoep! Vanaf 10 personen.

Koop nu
Mixed koffie koeckjes

Mixed koffie koeckjes

Bestel deze mix van koffie koeckjes om van alle smaken te genieten. Kan jij nooit een koeckje kiezen en wil je ze eigenlijk allemaal? Met deze mix kan dat! Alle smaken in één grote doos. In de mix zitten zelfs twee extra smaken. Per 5 zakjes te bestellen in heel Nederland. Levertijd 2 dagen.

Koop nu
Gele Marsepein taart

Gele Marsepein taart

Verras iedereen op je verjaardag met deze unieke Gele Marsepeintaart met daarop je eigen afbeelding of tekst. Vanaf 10 personen, vandaag besteld, morgen door heel Nederland geleverd!

Koop nu
Rode Marsepein taart

Rode Marsepein taart

Deze heerlijke, originele Rode Marsepeintaart bestel je online en laat je door ons waar dan ook in Nederland bezorgen. Deze taart maak je af door je eigen logo of tekst op de taart te plaatsen. Vanaf 10 personen.

Koop nu
Sweet-Sixteen Marsepein taart

Sweet-Sixteen Marsepein taart

Deze mijlpaal moet natuurlijk gevierd worden en met deze Sweet Sixteen Marsepeintaart verras je de jarige zeker! Bestel deze direct online en laat de taart door ons bezorgen waar dan ook in Nederland. Deze taart is gemaakt van heerlijke, zachte cake, romige slagroom en een frisse, fruitige vulling. Vanaf 10 personen.

Koop nu
Roze Marsepein taart

Roze Marsepein taart

Dé manier om iemand te verrassen is natuurlijk door deze taart online te bestellen en door ons te laten bezorgen waar dan ook in Nederland. Deze taart is gemaakt van heerlijke, zachte cake, romige slagroom en een frisse, fruitige vulling. Vanaf 10 personen.

Koop nu
Blauwe Marsepein taart

Blauwe Marsepein taart

Bestel hier online deze originele Blauwe Marsepeintaart en laat deze waar dan ook in Nederland bezorgen. Logo of tekst erop? Geen probleem. Gemaakt van zachte cake, de lekkerste romige slagroom en een frisse, fruitige vulling. Vanaf 10 personen.

Koop nu
Oranje Marsepein taart

Oranje Marsepein taart

Deze heerlijke Oranje Marsepeintaart kan je online bestellen en in heel Nederland laten bezorgen met foto, logo of tekst. Een heerlijke, zachte cake, romige slagroom en een frisse, fruitige vulling. Vanaf 10 personen.

Koop nu
QR Marsepein taart

QR Marsepein taart

Unieke marsepeintaart met QR-code. Stuur deze taart naar je vrienden, medewerkers, kennissen of relaties. De QR-code kan een link bevatten naar een webpagina (bijvoorbeeld je eigen YouTube-video) of een tekst. De ontvanger scant de QR-code met zijn/haar telefoon en ziet vervolgens de opgegeven webpagina of tekst. Succes gegarandeerd! Je hoeft alleen je link of je tekst op te geven en wij zorgen voor de rest. Deze taart is gevuld met heerlijke slagroom en bekleed met de beste marsepein. Vanaf 10 personen.

Koop nu
Cadeau Marsepein Taart

Cadeau Marsepein Taart

Verras iedere jarige met deze cadeau taart, bestel deze razendsnel online en laat deze morgen bezorgen in heel Nederland. Voor 10 personen, vandaag besteld, morgen door heel Nederland geleverd!

Koop nu
Hartige Marsepein Taart

Hartige Marsepein Taart

Bestel deze heerlijke Hartige Taart en laat deze bij je geliefde, waar dan ook in Nederland, bezorgen. Heerlijke, zachte cake, romige slagroom en een frisse, fruitige vulling, bekleed met witte icing en versierd met marsepeinen hartjes. Vanaf 10 personen.

Koop nu
Ronde Hartige Taart

Ronde Hartige Taart

Verras iemand met deze leuke, lekkere Ronde Hartige Taart en laat deze met een persoonlijke boodschap bezorgen waar dan ook in Nederland. Heerlijke, zachte cake, romige slagroom en een frisse, fruitige vulling, bekleed met witte icing en versierd met marsepeinen hartjes. Voor 12 personen.

Koop nu
Opgefleurde Marsepein taart

Opgefleurde Marsepein taart

Bestel hier online deze lekkere en mooie Opgefleurde Marsepeintaart en laat deze door heel Nederland bezorgen. Met deze taart maak je bijna alles goed en iedereen fleurt ervan op. Gemaakt van zachte cake, de lekkerste romige slagroom en een frisse, fruitige vulling. Vanaf 10 personen.

Koop nu
Ronde Opgefleurde Taart

Ronde Opgefleurde Taart

Als je iemand op een originele manier wilt opfleuren bestel je online deze Ronde Opgefleurde Marsepeintaart en laat deze waar dan ook in Nederland bezorgen! Gemaakt van zachte cake, de lekkerste romige slagroom en een frisse, fruitige vulling. Voor 12 personen.

Koop nu
Vrolijke Smiley Taart

Vrolijke Smiley Taart

Maak iedereen blij met deze vrolijke Smiley-Taart door deze bij iemand thuis of op het werk te laten bezorgen. Een overheerlijke taart gevuld met lekkere cake en een romige frambozenvulling! 12 personen.

Koop nu
Ronde Feest Marsepeintaart

Ronde Feest Marsepeintaart

Deze leuke en vooral lekkere Ronde FEEST Marsepeintaart kun je nu hier online bestellen en met afbeelding en/of tekst laten leveren door heel Nederland! Deze taart bestaat uit een heerlijke, zachte cake, romige slagroom en een frisse, fruitige vulling. 12 personen.

Koop nu
Logotaart Rond Marsepein

Logotaart Rond Marsepein

Bestel deze strakke, ronde logotaart en laat hem in heel Nederland bezorgen. Deze taart bestaat uit een heerlijke, zachte cake, romige slagroom en een frisse, fruitige vulling. Op de taart komt je logo erg mooi uit. 12 personen.

Koop nu
3D-Gekleurde Bloemen Taart

3D-Gekleurde Bloemen Taart

Met deze fleurige 3D Gekleurde bloemen taart maak je iedereens dag goed, bestel online en laat deze in heel Nederland bezorgen. Gevuld met cake, heerlijke slagroom en een frisse fruitige vulling versierd met suiker confetti en handgemaakte marsepeinen Bloemen. Voor 12 personen, vandaag besteld morgen geleverd.

Koop nu
Happy-50 Birthday Taart

Happy-50 Birthday Taart

Wie 50 wordt, verdient iets lekkers! Bestel daarom deze Sarah-Taart. We kunnen 'm door heel Nederland bezorgen. Gemaakt van zachte cake, de lekkerste romige slagroom en een frisse fruitige vulling. Vanaf 10 personen. Vandaag besteld, morgen geleverd!

Koop nu
3D Sarah Taart

3D Sarah Taart

Wordt er iemand in de familie of kennissenkring bijna 50, bestel dan nu online deze leuke 3D Sarah-Taart en laat hem door heel Nederland bezorgen. Gemaakt van zachte cake, de lekkerste romige slagroom en een frisse fruitige vulling. Versierd met suikerconfetti en een handgemaakte marsepeinen Sarah. Voor 12 personen. Vandaag besteld, morgen geleverd!

Koop nu
50-jaar Verjaardags Taart

50-jaar Verjaardags Taart

Word je snel 50 en wil je iets gepast trakteren? Bestel dan deze Abraham-Taart. We kunnen 'm door heel Nederland bezorgen. Gemaakt van zachte cake, de lekkerste romige slagroom en een frisse fruitige vulling. Vanaf 10 personen. Vandaag besteld, morgen geleverd!

Koop nu
3D Abraham Taart

3D Abraham Taart

Wil je een originele taart sturen naar de nieuwe Abraham bestel dan online deze 3D Abraham-Taart en laat hem door heel Nederland bezorgen. Maak de taart nog persoonlijker door een afbeelding en of tekst op de taart te plaatsen. Een heerlijke, zachte cake, romige slagroom en een frisse, fruitige vulling overspannen met geel marsepein. Versierd met een handgemaakte marsepeinen Abraham en suiker confetti. Voor 12 personen.

Koop nu
Hart Taart Marsepein

Hart Taart Marsepein

Deze Hart taart bestel je online en verstuur je naar iedereen wie je lief hebt in heel Nederland. Een mooie taart in vorm van een hart gemaakt van zachte cake, romige slagroom en een frisse, fruitige vulling. 6 tot 8 personen, Vandaag besteld, morgen bezorgd.

Koop nu
Regenboog Layer Cake

Regenboog Layer Cake

Laat je verrassen door deze Regenboog Layer Cake welke een feestje op zich is. Een heerlijke vulling, met kleurrijke lagen en vol met chocolade en sprinkels. De taart kan met of zonder de marsepeinen regenboog besteld worden. Voor 18 tot 20 personen, vandaag besteld, morgen in huis.

Koop nu
Happy Birthday Cake

Happy Birthday Cake

Bestel deze feestelijke Happy Birtday Cake online en laat deze in heel Nederland bezorgen. Zelfs de cake van deze taart is een feestje. De binnenkant van de taart is kleurrijk en feestelijk gemaakt. De slagroomvulling is aangevuld met een heerlijke vanille smaak. Een echte aanrader voor een verjaardag dus! Voor 14 personen. Vandaag besteld, morgen bezorgd.

Koop nu
Salted-Chocolate Layer Cake

Salted-Chocolate Layer Cake

Deze Salted-Chocolate Layer Cake moet je als chocoladeliefhebber zeker bestellen. De geliefde combinatie van zout en chocolade samen in deze heerlijke Layer Cake. Bestaande uit een chocoladecake met een creme van pure chocolade, afgewerkt met caramelblokjes, chocolade stukjes en grof zeezout. Voor 14 personen, vandaag besteld, morgen bezorgd.

Koop nu
Oreo-Velvet Layer Cake

Oreo-Velvet Layer Cake

Bestel vandaag nog deze heerlijke Oreo-Velvet Layer Cake en trakteer jezelf en de visite op een luchtige cake met een vulling gemaakt van slagroom en Oreo koekjes. De red velvet layer cake is omhuld met een crèmelaag van witte chocolade. De decoratie van Oreo koekjes en schaafsel maken de taart helemaal af.

Koop nu
Oreo-Chocolate Layer Cake

Oreo-Chocolate Layer Cake

De Oreo-Chocolate Layer Cake is een heerlijke taart met een combinatie van Oreo en Chocolate Chip koekjes. Ja je leest het goed! Een combinatie van Oreo en Chocolate Chip, dat is echt smullen. Een luchtige layer cake voorzien van botercrème en een chocoladelaag maakt de taart helemaal af. De taart is voor 14 personen, vandaag besteld, morgen bezorgd.

Koop nu
Pindakaas-Choco Layer Cake

Pindakaas-Choco Layer Cake

Bestel deze Peanut-Butter-Choco Layer Cake, laat hem thuisbezorgen en geniet van de heerlijke smaak. De Peanut-Butter-Choco Layer Cake is een luchtige chocoladecake met glazuur gemaakt van pindakaas en slagroom, gedecoreerd met Reese's koekjes en een schaafsel van chocolate chip koekjes. Vandaag besteld, morgen bezorgd.

Koop nu
Strawberry Layer Cake

Strawberry Layer Cake

Deze fruitige Strawberry Layer Cake is passend bij elke gelegenheid en bestel je snel online om thuis te laten bezorgen. Een prachtige Red Velvet Cake, gevuld met een vulling van slagroom en aardbeien. De taart wordt afgemaakt met verse aardbeien en een smakelijke aardbeien topping.

Koop nu
Raspberry Layer Cake

Raspberry Layer Cake

Deze Raspberry Layer Cake is gemaakt voor elke frambozen liefhebber. Voor 14 personen, vandaag besteld, morgen in heel Nederland bezorgd.

Koop nu
Forest-Fruit Layer Cake

Forest-Fruit Layer Cake

Deze Forest-Fruit Layer Cake is een fruitige layer cake waarmee je iedereen verrast. De Forest-Fruit Layer Cake bestaat uit lagen van luchtige vanillecake gevuld met bosbessen bavarois. De taart is rondom afgewerkt met een heerlijke bosvruchten crème met bovenop verse bramen en frambozen liggend in een laagje frisse bosbessen compote. Voor 14 personen, vandaag besteld, morgen in huis.

Koop nu
Black-Forest Layer Cake

Black-Forest Layer Cake

Imponeer iedereen en bestel deze Black-Forest Layer cake snel online. Bezorging in heel Nederland mogelijk en vandaag besteld is morgen al in huis. Met wie geniet jij van deze heerlijke chocoladecake? Deze decadente cake, met een frisse kersenvulling, luchtige bavaroise en een topping van chocoladekrullen is goed voor 14 personen.

Koop nu
Stroopwafel Layer Cake

Stroopwafel Layer Cake

De combinatie van stroopwafel en chocolade samengevoegd in een heerlijke Stroopwafel Layer Cake. Een typische Nederlandse Layer Cake door de mini stroopwafeltjes. De taart bestaat uit een chocolade cake en is gevuld met een chocoladecrème, afgewerkt met caramel, stukjes stroopwafel en popcorn.

Koop nu
Apple-Twix Layer Cake

Apple-Twix Layer Cake

Deze Apple-Twix Layer Cake met een heerlijke combinatie van appel en Twix maakt je feest compleet. Gemaakt van cake met stukjes appel en kaneel, gevuld met een crème van caramel met stukjes Twix en afgewerkt met een laagje gebonden caramel en stukjes Twix gemaakt van witte chocolade. Voor 14 personen, vandaag besteld, morgen bezorgd.

Koop nu
Cinnamon Layer Cake

Cinnamon Layer Cake

Als je ook zo verzot bent op de smaak van kaneelbroodjes dan moet je zeker deze Cinnamon Layer Cake snel bestellen. Een luchtige layer cake met een smaak die gebasseerd is op die van kaneelbroodjes. Voor 14 personen, vandaag besteld, morgen bezorgd.

Koop nu
Carrot Layer Cake

Carrot Layer Cake

Op elk feestje is de Carrot Layer Cake favoriet, maar deze heerlijke taart is natuurlijk voor elke gelegenheid te gebruiken. Een lekkere kruidige cake met een glazuur van cream cheese en een decoratie van marsepeinen worteltjes. Voor 14 personen, vandaag besteld, morgen bezorgd.

Koop nu
Hazelnut Layer Cake

Hazelnut Layer Cake

Laat je vrienden of collega's versteld staan met deze Hazelnut Layer Cake en laat deze bezorgen in heel Nederland. Als je van hazelnoot houdt is deze layer cake een echte aanrader. Een luchtige layer cake met bovenop caramel en stukjes hazelnoot. Voor 14 personen. Vandaag besteld, morgen bezorgd.

Koop nu
Pecan-Nuts Layer Cake

Pecan-Nuts Layer Cake

Deze heerlijke Pecan-Nuts Layer Cake is een echte Layer Cake en deel je graag met kennissen en familie door deze online te bestellen.

Koop nu
Bounty Layer Cake

Bounty Layer Cake

De Bounty Layer Cake is een lekkere frisse layer cake die je nu snel en eenvoudig besteld en laat thuisbezorgen. In deze taart is gebruik gemaakt van de combinatie smaken kokos en chocolade. De taart is natuurlijk afgemaakt met stukjes Bounty.

Koop nu
Key-Lime Layer Cake

Key-Lime Layer Cake

De Key-Lime Layer Cake is een combinatie van fris en zoet en daardoor voor elke gelegenheid geschikt, bestel hem daarom snel. Voor 14 personen, vandaag besteld, morgen in huis.

Koop nu
Bloody-Orange Layer Cake

Bloody-Orange Layer Cake

Als je op zoek bent naar een speciale taart om je feest compleet te maken bestel je snel deze Bloody-Orange Layer Cake en laat deze thuisbezorgen op een dag naar keuze. Voor 14 personen, vandaag besteld, morgen bezorgd.

Koop nu
Milka Layer Cake

Milka Layer Cake

Maak je feest compleet met deze lekkere Milka Layer Cake door deze snel online te bestellen en thuis te laten bezorgen. De taart heeft de echte paarse Milka kleur. Een luchtige cake gevuld met een heerlijke chocoladecreme, afgewerkt met een laagje chocolade, slagroom en natuurlijk stukjes Milka. Voor 14 personen, vandaag besteld, morgen in huis.

Koop nu
Geboorte taart Jongen

Geboorte taart Jongen

Deze heerlijke geboortetaart in de vorm van een MEGA beschuit met muisjes kan natuurlijk overal in Nederland worden bezorgd. Je kunt deze taart nog persoonlijker maken door er een foto of een naam op te plaatsen. Een leuker en lekkerder geboortecadeautje bestaat niet! Ook leuk voor de babyshower. Gevuld met ingekookt fruit en verse slagroom. Voor 12 personen.

Koop nu
Geboorte taart Meisje

Geboorte taart Meisje

Deze heerlijke geboortetaart in de vorm van een MEGA beschuit met muisjes kan natuurlijk overal in Nederland worden bezorgd. Je kunt deze taart nog persoonlijker maken door er een foto of een naam op te plaatsen. Een leuker én lekkerder geboortecadeautje bestaat niet! Ook leuk voor de babyshower. Gevuld met ingekookt fruit en verse slagroom. Voor 12 personen.

Koop nu
Geboorte taart Jongen/Meisje

Geboorte taart Jongen/Meisje

Bestel hier deze Geboortetaart Half Jongen/Half Meisje om de kersverse ouders te verrassen. 12 personen, vandaag besteld, morgen geleverd. Een leuker en lekkerder geboortecadeau bestaat er niet! Ook leuk voor de babyshower.

Koop nu
3D Geboortetaart Meisje

3D Geboortetaart Meisje

Bestel online deze leuke 3D Geboortetaart-Meisje, leuk om te geven als kraamcadeau of voor de babyshower. Heerlijke, zachte cake, romige slagroom en een frisse, fruitige vulling. Versierd met een handgemaakte marsepeinen baby en suiker confetti. Voor 12 personen, vandaag bestel, morgen geleverd!

Koop nu
3D Ooievaartaart Meisje

3D Ooievaartaart Meisje

Laat deze originele 3D Geboortetaart-meisje met Ooievaar als kraamcadeau of voor de babyshower door heel Nederland bezorgen. Gevuld met heerlijke slagroom en een frisse fruitige vulling versierd met roze en witte anijsmuisjes en een handgemaakte marsepeinen Ooijevaar met baby. Voor 12 personen, vandaag besteld, morgen geleverd.

Koop nu
3D Geboortetaart Jongen

3D Geboortetaart Jongen

Ben je nog op zoek naar een origineel kraamcadeau, bestel dan online deze 3D Geboortetaart-Jongen en laat deze door heel Nederland bezorgen. Ook leuk voor de babyshower. Gevuld met lekkere cake en frisse fruitige vulling versierd met blauw met witte anijsmuisjes en een handgemaakte marsepeinen baby. Voor 12 personen, vandaag besteld, morgen geleverd.

Koop nu
3D Ooievaartaart Jongen

3D Ooievaartaart Jongen

Verras de kersverse ouders met deze heerlijke 3D geboortetaart-jongen met Ooievaar, bestel deze online en laat het door heel Nederland bezorgen. Ook leuk voor de babyshower. Gevuld met heerlijke slagroom en een frisse fruitige vulling versierd met blauw met witte anijsmuisjes en een handgemaakte marsepeinen Ooijevaar met baby. Voor 12 personen, vandaag besteld, morgen geleverd.

Koop nu
Geboorte vlaai Meisje

Geboorte vlaai Meisje

Verras iedereen met deze originele Geboortevlaai met tekst en laat deze als kraamcadeau of voor de babyshower, waar dan ook in heel Nederland, bezorgen. Deze heerlijke Geboortevlaai is rijkelijk gevuld met Zwitserse room en afgemaakt met verse slagroom en witte en roze anijsmuisjes. Voor 10 personen.

Koop nu
Geboorte vlaai Jongen

Geboorte vlaai Jongen

Verras de kersverse ouders door deze leuke Geboortevlaai inclusief tekst als origineel kraamcadeau te laten bezorgen. Ook leuk voor de babysower. Deze heerlijke Geboortevlaai is rijkelijk gevuld met Zwitserse room en gegarneerd met verse slagroom en witte en blauwe anijsmuisjes. Voor 10 personen.

Koop nu
Feest Verjaardags vlaai

Feest Verjaardags vlaai

Maak iedere verjaardag compleet met deze heerlijke Verjaardagsvlaai, voorzien van je eigen tekst. Deze heerlijke Verjaardagsvlaai is rijkelijk gevuld met Zwitserse room en feestelijk versierd. Voor 10 personen.

Koop nu
Verse Aardbeien vlaai

Verse Aardbeien vlaai

Bestel online deze heerlijke Verse Aardbeienvlaai en laat deze door heel Nederland bezorgen. Deze heerlijke Aardbeienvlaai is rijkelijk gevuld met aardbeienbavarois en gegarneerd met verse aardbeien. Ook leuk met logo, foto of tekst. Voor 10 personen.

Koop nu
Appel Kruimel vlaai

Appel Kruimel vlaai

De allerlekkerste Appel-Kruimelvlaai kun je hier online bestellen en in heel Nederland laten bezorgen. Deze smakelijkste Appel-Kruimelvlaai is gevuld met een heerlijke appelvulling en gegarneerd met poedersuiker. Voor 10 personen, vandaag besteld, morgen geleverd.

Koop nu
Fruitige Abrikozen vlaai

Fruitige Abrikozen vlaai

Bestel deze lekkere Abrikozenvlaai en laat hem voorzien van een foto, logo of tekst en dan bezorgen wij 'm in heel Nederland. Deze Abrikozen-Rastervlaai is gevuld met heerlijke abrikozenconfiture en gegarneerd met grove suikerkorrels. Voor 10 personen.

Koop nu
Raster Kersen vlaai

Raster Kersen vlaai

Bestel online deze heerlijke Kersenvlaai en laat deze vlaai in heel Nederland bezorgen. Een foto, logo of tekst maakt deze vlaai nog leuker. Deze Kersen Rastervlaai is gevuld met heerlijke Kersenconfiture en gegarneerd met grove suikerkorrels. Voor 10 personen, vandaag besteld, morgen in huis!

Koop nu
Chocolade Rijste vlaai

Chocolade Rijste vlaai

De lekkerste Rijstevlaai kun je hier bestellen en laten bezorgen door heel Nederland. Deze heerlijke Rijstevlaai met romige rijstevulling is gegarneerd met Belgische chocoladekrullen en verse slagroom. Voor 10 personen.

Koop nu
Verse Vruchten vlaai

Verse Vruchten vlaai

Onze heerlijke, Verse Vruchtenvlaai online bestellen en razendsnel laten bezorgen in heel Nederland? Geen probleem en met een logo, foto of tekst wordt deze nog leuker! Deze Verse Vruchtenvlaai is gevuld met een frisse limoenbavarois en banketbakkersroom en rijkelijk belegd met verse vruchten. Voor 10 personen.

Koop nu
Kinder verjaardags vlaai

Kinder verjaardags vlaai

Verras de jarige job, waar dan ook in Nederland, met deze feestelijke Kinderverjaardagsvlaai met zijn of haar foto erop. Deze heerlijke Verjaardagsvlaai is rijkelijk gevuld met Zwitserse room en feestelijk versierd. Spekjes, snoepjes en kaarsjes mogen natuurlijk niet ontbreken. Een afbeelding op de vlaai? Geen probleem! Voor 10 personen.

Koop nu
Classic Carrot Cake

Classic Carrot Cake

Gek op Carrot-Cake? Laat deze Classic-Carrot-Cake eens bij je thuis of op het werk bezorgen. Een kruidige wortel-notencake, afgemaakt met een fluweelzachte creamcheesetopping en poedersuiker. Voor 12 personen.

Koop nu
MEGA Carrot cake

MEGA Carrot cake

Laat deze MEGA Carrotcake met afbeelding en of tekst thuis of op het werk bezorgen door online te bestellen. Een kruidige wortel-notencake, afgemaakt met een fluweelzachte creamcheesetopping en poedersuiker. 30 x 40 x 3 cm goed voor 35 personen.

Koop nu
Hazelnoot Schuim taart

Hazelnoot Schuim taart

Een heerlijke Hazelnoot-schuimtaart bestel je bij ons razendsnel online en laat je in heel Nederland met persoonlijke afbeelding en/of tekst bezorgen. De taart is voor 6-8 personen. Vandaag besteld is morgen geleverd!

Koop nu
Grootjes Appel taart

Grootjes Appel taart

De lekkerste Appeltaart kun je hier bestellen en overal laten bezorgen. Ovenvers, krokant gebakken met Weens deeg en vorstelijk gevuld met verse appels, kaneel en rozijnen. 12 personen.

Koop nu
MEGA Appel taart

MEGA Appel taart

Deze heerlijke, MEGA Appeltaart bestel je online en laat je door heel Nederland bezorgen, met afbeelding en of tekst? Geen probleem! Ovenvers, krokant gebakken en vorstelijk gevuld met verse appels, kaneel en rozijnen. 30 x 40 x 5 cm goed voor 35 personen.

Koop nu
Glutenvrije Chocolade taart

Glutenvrije Chocolade taart

Bestel hier razendsnel deze Glutenvrije Chocoladetaart en laat hem overal in heel Nederland bezorgen. Deze taart is gegarandeerd glutenvrij en onder strenge controle gemaakt. De taart is afgewerkt met praliné crème en een heerlijk laagje Belgische chocolade. Geschikt voor 8 personen, vandaag besteld, morgen geleverd.

Koop nu
Verse Vruchten taart

Verse Vruchten taart

Bestel online deze heerlijke frisse en luchtige Vruchtentaart en laat deze taart razendsnel bezorgen door heel Nederland. Vruchtentaart met logo? Geen probleem! Boterzacht Moscovisch-gebak, gevuld met luchtige slagroom en frambozen-cassismousse, aangezet met gebrande amandelen. Vanaf 12 personen.

Koop nu
Mokka room taart

Mokka room taart

Deze heerlijke Mokkataart kan in heel Nederland bezorgd worden met foto, logo of tekst. Blanke cake, dubbeldik gevuld met mokkaroom en afgemaakt met gebrande amandeltjes en mokkaboontjes. 12 personen. Vandaag besteld, morgen geleverd!

Koop nu
Red Velvet Cake

Red Velvet Cake

Deze heerlijke Red velvet taart is om te smullen en deel je graag met kennissen en familie door deze online te bestellen. Deze fluweelzachte Red Velvet Cake is een luchtige taart met een heerlijke cream cheese frosting, gegarneerd met poedersuiker en pure chocolade. Bestel de taart nu met afbeelding of tekst.

Koop nu
Chocolade Caramel Taart

Chocolade Caramel Taart

Bestel deze prachtige, luxe Chocolade-Caramel-Taart en laat hem bij je thuis of op het werk bezorgen. Een logo, foto en/of tekst erop is natuurlijk geen enkel probleem. Geniet van de romige caramelmousse met een vleugje balsamico bovenop een chocoladebrowniebodem met chocolademousse. Afgemaakt met Kaapse kruisbessen maakt deze zalige taart ieder feest of dessert compleet. Voor 12 personen, vandaag besteld, morgen in huis.

Koop nu
Brownie Truffel Taart

Brownie Truffel Taart

Door deze fantastische Brownie-Truffel-Taart te bestellen maak je elk feest compleet. Fluweelzachte chocolademousse op een bodem van zachte brownie, afgemaakt met cacao en krullen van pure chocolade. Voor 12 personen.

Koop nu
Mango Bavarois Taart

Mango Bavarois Taart

Deze frisse Mango-Bavarois-Taart kun je online bestellen en in heel Nederland laten bezorgen, ook heerlijk bij het dessert! Voor 8 personen.

Koop nu
Chocolade Bavaroise Taart

Chocolade Bavaroise Taart

Een overheerlijke Chocolade-Bavaroise-taart met eigen afbeelding en/of tekst maakt je feest helemaal af. Een luxe taart met heerlijke bavarois vulling, Voor 8 personen, vandaag besteld, morgen in heel Nederland geleverd!

Koop nu

Advertenties

Adverteerders